SUR &PLUS and Designers

Onze ontwerpers halen hun inspiratie uit het dagelijks leven. Daar krijgt men meer duidelijkheid over de gevoelswereld van de nieuwe generatie. Hun opdracht bestaat erin te zoeken naar een passend antwoord op de behoeften van vandaag en het brengen van nieuwe inspiratie voor de ideeën van morgen.

Onze ontwerpers werken met een vernieuwingsdrang en streven naar meer architecturaal en tijdloos wonen. Hun ideeën worden gedragen door originaliteit en creatieve waarden.

Onze potentiële klant is steeds het middelpunt van hun creatieve denken. Het is daarom ook steeds bijzonder boeiend om onze groep van internationale designers te zien experimenteren, met het verlangen om het bestaande model van de mondialisering te weerleggen door naar alternatieve te zoeken en dit met hun persoonlijke visie op design. Hier schuilt de kracht van ons designteam, dat hier voordenkt over uw specifieke verwachtingen en behoeften, om hieruit voor u en uw interieur een extra ‘surplus’ te creëren. Overtuig uzelf van hun nieuwe woonfilosofie waarbij visie en passie voor design optimaal worden gecombineerd in een uiterst internationale collectie.